Our official forum

Detalii SQL: Jocul este acum : ONLINE Forum-ul este acum : ONLINE Ranking-ul este acum : ONLINE Sistem-ul de avatar pe joc este acum : OFFLINE

  REGULAMENTUL JOCULUI

  Distribuiţi
  Whitesound
  Whitesound
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 61
  Brânze : 114
  Căpșuni : 7
  Data de inscriere : 06/01/2016
  Varsta : 20
  Localizare : New York

  REGULAMENTUL JOCULUI

  Mesaj Scris de Whitesound la data de Mier Ian 06, 2016 7:30 pm


  Într-o lume perfectă a brânzei și a șoriceilor, toți jucătorii se comportă exemplar și îi respectă pe cei din jur, dar pe cine păcălim - suntem pe Internet! Moderatorii fac tot posibilul pentru ca toți jucătorii să se simtă cât mai bine cu putință, dar se bazează și pe voi, ceilalți jucători, că îi veți ajuta să-i prindă pe cei care încalcă regulile. Sancțiunile variază de la un simplu avertisment până la un ban permanent. Țineți minte că toate avertismentele și sancțiunile precedente pot fi vizualizate de către moderatori, iar cei care încalcă regulile în mod repetat se vor trezi cu o sancțiune mai aspră decât cea anterioară. Din păcate, nu este posibil să menționezi absolut fiecare situație ce ar putea fi împotriva regulilor. Este posibil să existe anumite reguli adiționale / temporare ce lipsesc din această listă și care merită sancțiuni, însă de obicei ești avertizat înainte ca sancțiunea propriu-zisă să aibă loc. În cazul în care nu știi sigur dacă ceva anume este împortiva regulilor sau nu, simte-te liber să întrebi un moderator.
  Respectă toți jucătorii și joacă cinstit!
  Dacă observi pe cineva care încalcă regulile și nu știi ce este de făcut, te invităm să citești acest ghid.  TRIȘAREA
  Hack-ul / Trișarea / Trișarea pe un alt cont / Încurajarea acțiunilor ce implică trișatul  Orice modalitate de hack (adică "a trișa" prin folosirea unui program terț pentru a beneficia de un avantaj nedrept față de ceilalți jucători) NU este tolerat și prin folosirea lui riști să-ți pierzi contul! Astfel, ați face bine să vă gândiți de două ori înainte să începeți să zburați prin joc ca "Supermouse", pentru că în caz contrar, riscați să vă pierdeți contul! Nici să nu vă gândiți să folosiți un cont diferit pentru a trișa pentru că vă vom găsi! Distribuirea de pagini ce fac referire la descărcarea unor astfel de programe sau discuțiile despre acestea sunt de asemenea înterzise, cei care nu respectă această regulă sunt fie scutiți de dreptul de a mai vorbi pe chat sau de a mai accesa contul pentru o perioadă de timp stabilită de moderator.


  COMPORTAMENTUL PE CHAT
  Spam-ul, mesajele în exces (Flood) și abuzul de majuscule / Vulgaritatea, insultele și provocările / Dezinformarea / Publicitate pentru alte site-uri / Partajarea de link-uri periculoase sau nedestinate minorilor respectiv informațiile personale ale cuiva / Vorbitul unei alte limbi decât cea a comunității  Spam-ul, repetarea aceluiași mesaj de mai multe ori în exces (flood), abuzul de majuscule (Caps-Lock) sau orice altceva ce poate deranja pe ceilalți participanți la chat sunt interzise.

  Te rugăm să păstrezi un comportament civilizat pe această comunitate și să îi respecți pe ceilalți jucători. Nu ai dreptul să îi insulți, să adopți un limbaj indecent sau să îi provoci să încalce regulile, chiar și dacă este doar din glumă.
  Țineți minte că sunt și copii mici care joacă acest joc. Un limbaj „de cartier”, care vouă vi s-ar părea normal, nu este tocmai potrivit pentru ei.
  Discriminarea racială, homofobă, religioasă, etnică sau de orice alt fel nu este tolerată și astfel de cazuri sunt tratate cu mare seriozitate.
  Nerespectarea acestor reguli poate atrage după sine scutirea dreptului de a mai vorbi sau chiar interdicția de a mai juca pe o perioadă de timp stabilită de moderator.

  Te rugăm să nu distribui informații false jucătorilor. Dacă nu ești sigur că ceea ce ți s-a spus este adevărat, te rugăm să contactezi întâi un moderator pentru a confirma că informația primită este și adevărată.

  Nu distribui pe chat legături de internet nedestinate minorilor, cu conținut ilegal sau dăunător. Aveți încredere doar în paginile ce aparțin de domeniile transformice.com, atelier801.com și/sau care se află în continuarea acestei pagini, respectiv site-urile afiliate companiei Atelier 801.
  De asemenea, îți este strict interzis să împărtășești informații confidențiale despre o anumită persoană din joc fără acordul acesteia (de exemplu numele real, numărul de telefon, poze sau orice altceva). Hărțuiala continuă a unui anumit jucător poate să rezulte într-o sancțiune permanentă pe contul principal dar și pe restul conturilor folosite de tine, dacă este aplicabil.

  Pe comunitatea RO se vorbește exclusiv limba română. Dacă vrei să vorbești altă limbă, te rugăm să te îndrepți spre comunitatea în care se vorbește limba respectivă sau EN.
  Comunitatea EN este considerată o comunitate internațională, ceea ce înseamnă că toți jucătorii au dreptul de a vorbi orice limbă acolo, indiferent de țara din care provin. Dacă acest lucru vă deranjează, dați click pe numele jucătorului și alegeți opțiunea "Ignore" (sau scrieți /ignore NUME).
  Cu toate acestea, dacă într-o cameră se află o mulțime de jucători dintr-o comunitate cu un server propriu care vorbesc în propria limbă, vă rugăm să contactați un moderator pentru a lua eventuale măsuri. Țineți minte că în orice altă comunitate decât EN veți fi sancționați mai sever dacă nu vorbiți limba respectivă în chat.


  CONTURI
  Înșelăciunea, tentativa de furt a conturilor sau a codurilor de căpșuni / Numele indecente / Asumarea identității a unui membru din staff / Vânzarea sau schimbul de conturi sau ale altor articole / Accesarea conturilor făcute publice  Tentativa de înșelăciune se practică prin încercarea de a păcăli un jucător, făcându-l să îi dea răufăcătorului în mod deliberat datele sale personale (cum ar fi parola contului, numărul de telefon, unul sau mai multe coduri de căpșuni sau alte date strict confidențiale), în schimbul unor așa-zise „promisiuni”, ce se dovedesc a fi false. Orice încercare de a înșela jucătorii într-un astfel de mod va rezulta, fără discuții, într-un ban definitiv.

  Nu crea conturi cu nume indecente, vulgare sau menite să insulte pe cineva. Aceste conturi vor fi sancționate și riști să pierzi tot ce ai investit în acesta.

  Asumarea identității a unui membru din staff este strict interzisă. Te rugăm să nu creezi nume de conturi foarte similare cu cele ale moderatorilor, care să conțină numele (sau o parte din numele) acestora. Nu este permisă crearea de conturi ce încep și se termină cu „mod” sau „admin” și lasă impresia celorlalți jucători că ar imita vreun moderator. Notă: nu toate numele ce încep sau se termină cu „mod” sunt neapărat considerate necorespunzătoare. Exemple: „Modern-”, „-comod”
  Nu pretinde că faci parte din staff. Administratorii au numele marcat cu roșu, moderatorii cu galben, sentinelele cu verde (doar pe forum) și echipajul Map Crew cu albastru. Astfel de poate distinge ușor un membru al staff-ului de un utilizator obișnuit.

  Este interzisă comercializarea de conturi (indiferent de joc), coduri de căpșuni sau de orice alte articole. Nici astfel de „schimburi” ce nu sunt o implementare oficială a jocului nu sunt permise.

  Este interzis să accesezi un cont furat sau compromis a cărui parolă fusese distribuită publicului larg. Te rugăm în schimb să raportezi unui moderator aceste conturi pentru a putea transmite informația mai departe managerilor comunității.


  MAPE
  Mape care sa blocheze jocul / Mape Obscene / Mape identice cu alte mape  Crearea unor mape ce să conțin elemente necorespunzătoare, obscene sau ce pot provoca probleme de conexiune sau împiedică buna desfășurare a rundei și a jocului în sine este interzisă. Aceste map vor fi șterse și echipajul Map Crew va stabili dacă crearea mapei respective a fost intenționată sau nu.
  Dacă se dovedește că ai creat în mod deliberat o mapă ce poate provoca probleme pe joc (Ex: o cutie din lavă cu 20 de nicovale înăuntru), creatorul acesteia va fi sancționat corespunzător. Mapele clonate cu XML-uri furate de la alte mape vor fi șterse iar creatorul va fi adăugat pe lista neagră a echipajului Map Crew. Promovăm originalitatea, nu și plagiarismul.


  TOTEM
  Totem cu simbolul svasticii / Totem care provoacă probleme tehnice  Nu creați vreun totem cu simboluri ofensive la adresa unora, cu simbolul svasticii sau care provoacă probleme tehnice ori de conexiune unor jucători. Abaterile vor fi sancționate corespunzător, depinzând de severitatea cazului și de istoricul de sancțiuni.

  EVITAREA VREUNEI SANCȚIUNI
  Tentativa de evitare a scutirii dreptului de a vorbi pe chat (mute)
  Tentativa de evitare a interdicției de a mai juca (ban)  Orice încercare de evitare a unui ban sau mute va rezulta într-o sancțiune mai severă față de cea inițială, și pe contul de pe care ai evitat sancțiunea dar și pe cel de pe care ai fost inițial sancționat. În cazul în care consideri că ai fost sancționat pe nedrept, te rugăm să contactezi un moderator. Alte informații poți găsi aici.


  VOTEBAN
  Abuzul comenzii /ban respectiv folosirea acesteia ca pe un joc  Comanda /ban oferă posibilitatea jucătorilor să-i elimine pe cei care comit delicte minore (ex: troll, favoritism, abuzul unor erori ale jocului, încălcarea regulilor camerelor destinate jocurilor, etc.) dintr-o cameră. Această comandă nu a fost concepută pentru a fi folosită în scopul pedepsirii vreunui șaman începător sau vreunui jucător foarte priceput care îți „fură” locul întâi, astfel te rugăm să folosești această comandă în mod responsabil.
  Triburile sau grupurile de jucători care abuzează această comandă, eliminând jucători inocenți care se află într-o cameră oarecare este considerat un abuz iar jucătorii care au luat parte la acest eveniment vor fi sancționați corespunzător. „Loteriile” în care jucătorii își dau /ban unul altuia pentru a se distra vor fi și ele pedepsite ca atare. Reține faptul că moderatorii pot vedea când folosești această comandă.


  ALTELE
  Abuzul de erori și defecțiuni ale jocului, prăbușirea vreunei săli în mod intenționat  Abuzul defecțiunilor temporare ale jocului (numite în continuare „bug-uri”) nu este permis, deoarece vă oferă un avantaj injust față de restul jucătorilor. În funcție de eroarea de care ați abuzat veți fi sancționat de către un moderator sau de către jucătorii din camera respectivă. De asemenea, abuzul unor erori vă pot limita accesul la camerele cu jocuri speciale sau vă pot descalifica de pe clasamentul CheeseForMice.
  Erorile pot fi denunțate pe acest forum, în această secțiune.
  ALTE INFORMAȚII


  TROLL / FAVORITISM

  Trolling-ul e parte din joc. Nervos că Șamanul ți-a blocat gaura? A glumit cu câteva construcții invizibile? Cineva nu respectă regulile unui minigame? Un jucător trage tot timpul de timp? Șamanul i-a dat prietenului balon să intre primul? Chiar dacă moderatorii nu vor face nimic în privința acestor jucători deoarece teoretic nu încalcă nici o regulă, dacă acești jucători te calcă pe nervi, ai tot dreptul să folosești comanda /ban.


  CAMERELE PRIVATE

  O cameră privată e o cameră privată. E camera ta și poți să faci (aproape) tot în ea. Chat-ul nu va fi supravegheat și cei prezenți sunt liberi să dea ban oricărui vizitator nepoftit. Cu toate acestea, vă vom supraveghea dacă cineva trișează in ea sau dacă mulți jucători se plâng de anumiți jucători din acea cameră. Vă rugăm țineți cont de faptul că, camerele numerotate, camerele cu jocuri speciale și camerele populare cum ar fi /room cheese sau /room noob nu sunt considerate camere private din cauza fluxului relativ mare de playeri din aceste camere care le vizitează de-a lungul zilei. Dacă nu ești sigur pe tine în legătură cu camera ta și dacă aceasta e privată, contactează un moderator.


  MINIJOCURILE

  Moderatorii nu se vor confrunta cu cei care nu respectă regulile din camerele cu jocuri speciale (minigames), deci nu ne contactați în aceste cazuri. Totuși, fiți liberi să ne contactați dacă vre-un jucător încalcă una din regulile jocului afișate mai sus. Dacă aveți de făcut vreo reclamație în legătură cu un anumit minigame, contactați persoana care îl conduce.  BLOCAREA MESAJELOR NEDORITE
  Blocarea unor anumiți jucători / Blocarea chatului tribului / Filtrul Parental  Comanda /mute și comanda /ignore îți dau voie să blochezi orice acțiune care ți se adresează a unui jucător (inclusiv mesajele private). Practic este imposibil de abuzat această comandă din moment ce afectează doar persoana care o folosește. Este posibil să blochezi o cameră intreagă dacă dorești! Pentru a debloca pe cineva pe care ai blocat tot ce trebuie să faci e să repornești jocul. Comanda /mt îți permite să blochezi chatul tribului dacă colegii din trib vorbesc prea mult sau ceva ce nu-ți convine. Pentru a debloca chatul tribului tot ce trebuie să faci e să introduci comanda /mt din nou. Moderatorii nu vor supraveghea mesajele private sau mesajele tribului deci folosește aceste comenzi cum trebuie. Comanda /filtre poate fi folosită pentru a porni sau opri filtrul cuvintelor obscene. Luați aminte că filtrul e aici doar pentru a ascunde insultele; cei care îi insultă pe alții nu vor scăpa de sancțiuni.

  PAROLA

  Nu spune nimănui parola ta, nici măcar unui moderator! Folosește o parolă greu de ghicit, care să conțină și litere și numere și schimb-o frecvent pentru a micșora șansele ca ea să fie ghicită sau furată. Noteaz-o undeva să nu o uiți. Nu uita să îți legi email-ul la cont. Dacă nu ai un email înregistrat la contul tău și cineva îți ghicește parola, acesta va putea să-și lege propriul email la contul tău și să schimbe oricând parola. Dacă cineva îți cere parola, contactează un moderator. Dacă crezi că contul tău e deja compromis, trimite un mesaj echipei Transfoplay/

  Orice schimbare adresată regulilor de mai sus va fi efectuată de către un moderator . Este responsabilitatea voastră să verificați pentru eventuale schimbări.

   Acum este: Mier Ian 23, 2019 10:16 am